Nederlands
Producten
Op de hoogte blijven?
Aanmelden
C ANGEL Jewels and More (Kamer van Koophandel: 27266566), hierna te noemen C ANGEL, verleent u hierbij toegang tot www.cangel.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
C ANGEL behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
 
Beperkte aansprakelijkheid
C ANGEL spant zich in om de inhoud van www.cangel.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.cangel.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van C ANGEL.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.cangel.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met C ANGEL. Voor op www.cangel.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan C ANGEL nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
 
Auteursrechten
Alle rechten van het intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij C ANGEL.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van C ANGEL, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
 
CONTACTGEGEVENS

C ANGEL
Denneweg 184 a
2514 CM Den Haag

Te bereiken op:
070 - 361 42 54
info@cangel.nl
 
 
 
OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.30 - 18.00 uur
Woensdag: 10.30 - 18.00 uur
Donderdag: 10.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.30 - 17.00 uur
Zondag: gesloten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.